Ravna planina banerRavna planina baner

Vijesti

Policija saopštila detalje saobraćajke u kojoj je povrijeđen premijer Srpske

28 Avgust 2024
1 min.
Policija saopštila detalje saobraćajke u kojoj je povrijeđen premijer Srpske

Policija će protiv D.Š., koji je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi u kojoj je povrijeđen premijer RS Radovan Višković, podnijeti zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu.

Podsjećamo, nezgoda se dogodila juče oko 15.30 časova na magistralnom putu Vlasenica – Kladanj, u mjestu Tišča kod Šekovići. U njoj su povrijeđene tri osobe, od koje je jedna Višković.

“Tuaregom je upravljalo lice D.Š. iz Banjaluke sa kojim je na mjestu suvozača bio premijer Srpske, a golfom je upravljalo lice F.J. sa kojim je na mjestu suvozača bilo lice M.P., oba iz Brčkog. U Bolnici Zvornik od strane dežurnog doktora, premijeru Srpske i licima koja su se nalazila u golfu, konstatovane su lake tjelesne povrede. Vozačima koji su podvrgnuti testiranju, nije utvrđeno prisustvo alkohola i opojnih droga ili psihaoaktivnih supstanci u organizmu”, naveli su iz PU Zvornik.

Dodali su da je o svemu obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog

tužilaštva u Istočnom Sarajevu Područna kancelarija Vlasenica, koji se izjasnio da u navedenoj saobraćajnoj nezgodi nema elemenata krivičnog djela i da se radi o prekršaju.

Iz policijske su saopštili da su policajci iz Šekovića izvršili uviđaj saobraćajne nezgode.

Nezavisne

Povezani članci

Naučno istraživanje “Vučje stope” na Alpima

Članovi Planinarsko-speleološkog društva “Vučja stopa” iz Foče uspješno su izveli uspon na Alpe, popevši se na tri vrha, a uz adrenalinski ugođaj i uživanje u zadivljujućoj prirodi, ova izazovna ekspedicija poslužila je i za naučno-istraživački rad u oblasti medicine. Osmodnevna akcija, krajem jula i početkom avgusta, započeta je usponom na vrh Veliki Stol visok 2.236 […]

Evropu pogađa hladni talas, stižu poplave

Prvi talas hladnog vazduha već će u noći sa nedjelje na ponedjeljak preći preko sjevernog Sredozemlja i Alpa. Postoji mogućnost jakih grmljavinskih oluja, a od jutros moguće su poplave na sjeveru Italije, u Sloveniji i Austriji. Krajem sljedeće sedmice u srednju Evropu stiže hladnija vazdušna masa, koja bi mogla donijeti loše vremenske prilike, dodatne poplave […]